Organisation
Svin
Kreaturer
Får og lam
Lovgivning
Brancheordning for svin
Klassificeringskontrollen
/
Svin
/
Statistiske klassificeringsdata for...
Indvejning og klassificering af svin
Statistiske klassificeringsdata for svin i perioden 2013 – 2018
Statistiske klassificeringsdata for svin i perioden 2013 – 2018
Statistik 2018 svin (PDF)
Klassificeringskontrollen
| Axeltorv 3, 5. sal | 1609 København V | Telefon 33 39 43 60 | Fax 33 93 66 50
Organisation
Klassificeringsudvalget for Svin, Kvæg og Får
Finansiering
Klassificeringsudvalgets medlemmer
Klassificeringsudvalgets årsrapport
Klassificeringskontrollen
Klassificeringskontrollens personale
Svin
Indvejning og klassificering af svin
Statistiske klassificeringsdata for svin i perioden 2013 – 2018
Kreaturer
Indvejning og klassificering af kreaturer
Statistiske klassificeringsdata for kreaturer i perioden 2013 - 2018
Får og lam
Indvejning og klassificering af får
Statistiske klassificeringsdata for får og lam i perioden 2001 - 2006
Lovgivning
EU-kommissionens forordning 1182/2017 og 1184/2017
Bekendtgørelse nr. 643 af 30. maj 2018
Svineslagterier omfattet af bekendtgørelsen
Kreaturslagterier omfattet af bekendtgørelsen
Lamme/fåre-slagterier omfattet af bekendtgørelsen
Brancheordning for svin
Administration af Brancheordningen
Regelsæt
Regler for indvejning, klassificering og afregning af søer/orner/svin på soslagterier
Regler for kødprocentkalibreringssystem
Regler for kødprocentkalibreringssystem
Regler for vægtkalibreringssystem
Regler for vægtkorrektionssystem ved gennemløbstider under 45 minutter
Regler for registrering, afregning og afdisponering af slagtede hangrise, små orner, halvorner, urorner og tvekønnet svin samt orner brugt til avlsbrug
Regler for registrering og afregning af svin med farvede hårsække
Regler for registrering og afregning af svin med ulæselig leverandørmærkning
Regler for registrering og afregning af svin med knoglemarvsbetændelse og blodforgiftningsbylder
Regler for registrering og afregning af søer/store orner med knoglemarvsbetændelse og blodforgiftningsbylder
Regler for registrering og afregning af svin fra slagtesvinebesætninger i salmonella-niveau 2 og 3
Kommissorium og forretningsorden for Brancheudvalget
Slagterier tilmeldt Brancheordningen
Indmeldelsesblanket til Brancheordningen
Rapporter m.v. med relation til Brancheordningen for svin