• Organisation
  • Svin
  • Kreaturer
  • Får og lam
  • Lovgivning
  • Brancheordning for svin
Klassificeringskontrollen  /  Svin  /  Statistiske klassificeringsdata for...
  • Indvejning og klassificering af svin
  • Statistiske klassificeringsdata for svin i perioden 2013 – 2018

Statistiske klassificeringsdata for svin i perioden 2013 – 2018

  • Statistik 2018 svin (PDF)
Klassificeringskontrollen | Axeltorv 3, 5. sal | 1609 København V | Telefon 33 39 43 60 | Fax 33 93 66 50

Organisation

  • Klassificeringsudvalget for Svin, Kvæg og Får
  • Finansiering
  • Klassificeringsudvalgets medlemmer
  • Klassificeringsudvalgets årsrapport
  • Klassificeringskontrollen
  • Klassificeringskontrollens personale

Svin

  • Indvejning og klassificering af svin
  • Statistiske klassificeringsdata for svin i perioden 2013 – 2018

Kreaturer

  • Indvejning og klassificering af kreaturer
  • Statistiske klassificeringsdata for kreaturer i perioden 2013 - 2018

Får og lam

  • Indvejning og klassificering af får
  • Statistiske klassificeringsdata for får og lam i perioden 2001 - 2006

Lovgivning

  • EU-kommissionens forordning 1182/2017 og 1184/2017
  • Bekendtgørelse nr. 643 af 30. maj 2018
  • Svineslagterier omfattet af bekendtgørelsen
  • Kreaturslagterier omfattet af bekendtgørelsen
  • Lamme/fåre-slagterier omfattet af bekendtgørelsen

Brancheordning for svin

  • Administration af Brancheordningen
  • Regelsæt
  • Regler for indvejning, klassificering og afregning af søer/orner/svin på soslagterier
  • Regler for kødprocentkalibreringssystem
  • Regler for kødprocentkalibreringssystem
  • Regler for vægtkalibreringssystem
  • Regler for vægtkorrektionssystem ved gennemløbstider under 45 minutter
  • Regler for registrering, afregning og afdisponering af slagtede hangrise, små orner, halvorner, urorner og tvekønnet svin samt orner brugt til avlsbrug
  • Regler for registrering og afregning af svin med farvede hårsække
  • Regler for registrering og afregning af svin med ulæselig leverandørmærkning
  • Regler for registrering og afregning af svin med knoglemarvsbetændelse og blodforgiftningsbylder
  • Regler for registrering og afregning af søer/store orner med knoglemarvsbetændelse og blodforgiftningsbylder
  • Regler for registrering og afregning af svin fra slagtesvinebesætninger i salmonella-niveau 2 og 3
  • Kommissorium og forretningsorden for Brancheudvalget
  • Slagterier tilmeldt Brancheordningen
  • Indmeldelsesblanket til Brancheordningen
  • Rapporter m.v. med relation til Brancheordningen for svin